“Beni hatırla” işaretliyken oturumun açık kalır; e-posta ve şifren bu tarayıcıya kaydedilir. Ortak kullanılan bir bilgisayardaysan işareti kaldır.
Hesabını daha güvenli yapmak için giriş yaptıktan sonra sağ üstteki ⋯ menüden 🔐 İki adımlı doğrulama’yı açabilirsin.
İnsan Kaynakları, danışman ve proje yöneticisi hesaplarında şifre tarayıcıya kaydedilmez — yalnız e-posta hatırlanır.